Naturcentrum har nytt kontor i skånska Körsbärsdalen

Sex av Naturcentrums konsulter flyttar från och med februari 2022 in ett nytt kontor i Skåne, söder om Veberöd. Lokalen har tidigare fungerat som Bed & Breakfast och ligger i mycket natursköna omgivningar.

Naturcentrum AB expanderar och när det började bli trångt på lokalkontoret i Torna Hällestad började sökandet efter en större lokal. Valet föll på ett hus som fram tills nu varit Körsbärsdalen Bed & Breakfast, strax söder om Veberöd. Det nya kontoret ligger i ett böljande, mosaikartat landskap med körsbärsträd, vattendrag och artrika fäladsmarker. Körsbärsdalen, som dalgången också kallas, är mycket välbesökt under våren då alla träden blommar.

Foto: Inger Svensson.

De konsulter som nu får ett nytt gemensamt kontor är Andreas Malmqvist, John Fidler, Jens Morin, Charlotte Lindström, Måns Offerlind och Jens Ratcovich. Och sannolikt kommer kollegan Örjan Fritz i nordöstra Skåne på besök emellanåt.

Det nya kontoret ligger omkring en mil sydost om Torna Hällestad, där kontoret hittills legat. Kommunikationsmässigt ligger det bra till, drygt tre kilometer från väg 11 som går i öst-västlig riktning genom Skåne.

– Vi har nu hittat en plats som passar bra för vår verksamhet. Det blir en spännande nytändning med nya möjligheter för oss alla, säger Andreas Malmqvist, ekolog och vice vd på Naturcentrum.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: