Naturcentrum önskar en God Jul och ett Gott Nytt År till medarbetare, samarbetspartners, kunder, vänner och familjer

Naturcentrum har fortsatt sin stillsamma men målmedvetna evolution, med nya medarbetare och delägare, ny företagsledning och nya kontor i Göteborg och Stockholm. Året har fört med sig många glädjeämnen men också en stor förlust – Nils Forshed som varit vår viktigaste leverantör av naturillustrationer och en mycket när och kär vän har lämnat oss. Med tanke på Nils och hans naturvårdsgärning känns det därför naturligt med ett bidrag som främjar både framtid och natur. Årets julgåva från Naturcentrum, till minne av Nils, går till Naturarvet för inköp av ett tunnland gammelskog någonstans i Sverige. Ett tunnland gammelskog ger livsrum åt många hotade arter och lagrar varje år 40 ton koldioxid.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: