Ny upplaga av Naturcentrums bästsäljare ”Kanotland”

Skriften Kanotland har sedan 1999 väglett och inspirerat paddlare i kanotområdet Dalsland-Nordmarken. Naturcentrum ger ut broschyren i samarbete med Dalslands Turist AB och kanotuthyrare i området. Kanotland har tryckts i över 32 000 exemplar. Dalsland-Nordmarken, DANO-området är Europas bästa kanotvatten! Ren luft, friskt vatten och rik natur, otaliga långsmala spricksjöar och flera parallella sjösystem sammanlänkade med slussar eller korta utmarkerade landsträckor ger oändliga möjligheter till turer anpassade efter tid och ork. Här finns iordningställda lägerplatser med vindskydd, eldstäder, ved, toaletter och plats för ett antal tält.

Naturcentrum har sedan 1999 medverkat i arbetet för en hållbar kanotturism inom Dalsland–Nordmarken. Informationsbroschyren Kanotland är en del i detta arbete.

Den nya upplagan har nya foton och uppdaterade kartor som visar vägen till lägerplatser, uthyrare och sevärdheter i det sjörika området på gränsen mellan Dalsland och Värmland. Den 40-sidiga broschyren är denna gång tryckt på våtstarkt papper och finns på svenska, engelska och tyska.

Ett smakprov på innehållet finns här:

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: