Nu söker vi fler medarbetare

På grund av ökat antal uppdrag och för att stå ännu bättre rustade inför framtidens utmaningar när det gäller att bygga ett hållbart samhälle söker vi nu fler medarbetare.

Under en period av några år planerar vi att förstärka skaran av medarbetare med 2–5 engagerade och kompetenta projektledare, naturvårdare och ekologer. Vi tror att du som söker till oss har erfarenhet från ekologi- och naturvårdsbranschen t ex som anställd i konsultföretag, på myndighet, i eget företag och/eller har ett stort eget intresse så du tillägnat dig kunskaper och erfarenheter i motsvarande grad.

Inledningsvis under 2016 söker vi en person med stark kompetens avseende ekologisk vattenvård. Kompetensen kan grunda sig i stort eget intresse, utbildning eller yrkeserfarenhet. Lämplig utbildningsbakgrund kan vara limnolog, fiskeribiolog, naturvårdsingenjör, naturvårdbiolog med fördjupning avseende vatten eller motsvarande. Erfarenhet av biotopkartering, projektering och genomförande av praktiska åtgärder är meriterande.

Vi söker i första hand en person till vårt Skånekontor men utesluter inte dig som är bosatt på annat håll. Har du även andra kompetenser inom våra tjänsteområden är det positivt.

Sista ansökningsdag är 30 juni.

Tillträdesdag: Efter överenskommelse.

Vill du få mer information och ansökningshandlingar till denna rekrytering skicka ett mejl till ncab@naturcentrum.se

Skriv ”intresseanmälan ekologisk vattenvårdare” i ämnesraden.

Senare under hösten och vintern kan vi komma att vilja förstärka kompetensen inom andra områden. Är du nyfiken på vad detta innebär och vill att vi ska meddela dig per e-post vad som är på gång? Skicka i så fall ett mejl till ncab@naturcentrum.se

Skriv ”information om rekryteringar” i ämnesraden.

I båda fallen skriver du ditt namn, adress, epost och telefonnummer i mejlet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: