Claes Andréns grod- och kräldjursepos – nu lössläppt

I slutet av april, den tjugofjärde närmare bestämt, frigjorde sig boken ”Grod- och kräldjur – våra svenska arter och deras bevarande” från skrivbord, datorer och tryckpressar, för en spännande resa ut i Naturvårdssverige! Professor Andréns livsverk innehåller 432 faktaspäckade sidor om hans livsgärning, detaljerade presentationer av samtliga i Sverige förekommande arter, naturvårdsåtgärder och allt annat man behöver veta om dessa trevliga djur. Professorn har också kryddat upp boken med personliga betraktelser från ett långt liv som ”grod- och kräldjursman”. Nästan 700 fotografier och illustrationer ledsagar läsningen.

Boken kan inhandlas från bokhandeln eller från vår webshop.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: