Naturcentrum önskar en God Jul och ett Gott Nytt År till medarbetare, samarbetspartners, kunder, vänner och familjer

Naturcentrum har under året som gått fortsatt att utvecklas med nya spännande och utmanande projekt och inom kort också ett nytt kontor i centrala Stenungsund. Det har varit ett par dramatiska år med pandemi, krig i vårt närområde och ett alltmer nyckfullt klimat. En stor omställning väntar oss alla, men trots alla ledsamheter är det ändå glädjande att se att samhället ställer om. Vindkraft, elektrifiering och anpassningar av näringarna sker snabbare än tidigare, och Naturcentrum AB har under de senaste åren deltagit i flera stora projekt som handlar om denna omställning. Vi vill också gärna hjälpa till att skapa en framtid med levande landskap, frisk luft och rent vatten. Därför går årets julgåva från Naturcentrum AB till Naturarvet för inköp av gammelskog. Gammelskogen ger livsrum åt många hotade arter och lagrar varje år många ton koldioxid. Läs mer på: https://naturarvet.se/gammelskog/fagelskarsuddens-gammelskog/insamling-till-fagelskarsuddens-gammelskog/

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: