Nya medarbetare 2017

Vi är glada att från och med 2017 hälsa Per Saarinen Claesson och Erik Börjesson välkomna som nya fast anställda medarbetare. Det innebär att vi stärker och breddar kompetensen inom ekologisk vattenvård, landskapsvård och naturpedagogik.

Per kommer att vara stationerad till Skånekontoret där han främst kommer att arbeta med inventering, planering och utförande av åtgärder i våtmarker och rinnande vatten. Hans erfarenheter från den nya metoden för biotopkartering av rinnande vattendrag är en viktig förstärkning för företaget. Han är dessutom en skicklig fältornitolog med allmänt breda naturvårdskunskaper, vilket innebär att han sannolikt kan bli involverad i flera andra typer av projekt.

Erik har varit säsongsanställd på Naturcentrum, med inventering och fångst av reptiler i samband med byggande av det så kallade ormhotellet vid Torp. Han har dubbla högskoleutbildningar vid Göteborgs universitet, dels som biolog, dels som landskapsvårdare med ämnen som rör agrart hantverk, lieslåtter och hamling. Närmast kommer Erik att arbeta med naturvärdesinventering (NVI) samt utbildning i landskapsvård för blivande trädgårdsmästare. Erik kommer att ha sin bas på västkusten.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: