God Jul och Gott Nytt År!

Ännu ett år lider mot sitt slut och ett nytt tar vid, med nya händelser och möjligheter! 2016 har varit ett spännande och lärorikt år för oss på Naturcentrum AB – med många olika projekt och värdefulla erfarenheter. Inga nämnda och inga glömda. Ett stort tack till alla kunder, företag och personer som varit inblandade i olika samarbetsprojekt under året.

I år satsar Naturcentrum AB på samma julklapp som tidigare år d v s vi sätter av en summa pengar till ett viktigt ändamål som är inköp av unika bergsregnskogar i Ecuador och Colombia. På föreningen Rädda Regnskogs hemsida http://www.raddaregnskog.se/projekt.html går det att läsa mer om dessa områden.

Naturcentrum bidrar med 1 000 kronor från var och en av våra anställda. Det innebär 20 000 och räcker både till ett litet stycke unik regnskog och som stöd till lokal, ekologisk odling.

God jul och Gott Nytt År önskar Naturcentrum AB!

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: