EN EFTERLÄNGTAD BOK! Mossor – en fältguide

Nu är den äntligen här! Nyproduktionen av Tomas Hallingbäcks ”Mossor – en fältguide”. Det är den gamla och välkända ”Mossor – en fälthandbok”, som gavs ut 1981, som genomgått en omfattande uppdatering av Tomas själv. Den nya boken är en komplett mossflora med bestämningsnycklar till alla i Norden förekommande mossarter – ca 1 200 stycken. Naturcentrum AB ger ut boken.

Boken är rikt illustrerad med nära 1 000 svartvita illustrationer, över 300 utbredningskartor och 350 mycket fina färgbilder på arter och miljöer. Boken är på hela 400 sidor, har ett praktiskt fältformat med mjuka pärmar. ”Mossgurun” Tomas Hallingbäck står naturligtvis för hela innehållet och den ges ut av Naturcentrums förlag. Boken kommer att finnas i bokhandeln inom kort men kan redan nu beställas från Naturcentrum AB till priset 365:- + frakt (eller hämtas på vårt kontor i Stenungsund eller av Tomas Hallingbäck sjäv). För beställning maila: ncab@naturcentrum.se. Glöm inte namn och postadress. Faktura skickas med boken.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: