Naturcentrum önskar God Jul och ett Gott Nytt År

Under året som gått har Naturcentrum anställt flera nya medarbetare, arbetat med spännande och utmanande projekt och flyttat i ett sprillans nytt kontor i centrala Stenungsund, samt mycket annat. Dessvärre färgas himlen mörk av kriget i Ukraina och av ett klimat som blir alltmer oförutsägbart. Läget är akut och stora förändringar krävs, men det verkar som att samhället sakta ändrar kurs mot det bättre. Övergången till hållbar energi och anpassningar inom industrin sker snabbare än tidigare, och Naturcentrum AB har under de senaste åren deltagit med expertkunskap i flera stora projekt som bidrar till omställningen. Utöver detta vill hjälpa till att skapa en framtid med biologiskt rikt landskap, frisk luft och rent vatten. Därför har vi via vår nyinstiftade naturvårdsfond bidragit till inköp av ett stycke gammelskog. Gammelskogen ger livsrum åt många hotade arter och binder varje år tusentals ton av koldioxid. Läs mer på: https://naturarvet.se/gammelskog/ekas-ek-bokskog/insamling-till-ekas-ek-bokskog/

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: