Nya medarbetare

Charlotte Lindström, Tomas Carlberg och Thomas Strid.

Naturcentrum AB hälsar tre nya medarbetare med olikartade men mycket kvalificerade kompetenser välkomna. De tre är Charlotte Lindström, limnolog och vattenvårdare, Tomas Carlberg, naturvårdsbiolog och redaktör för tidkskriften Fauna och Flora samt Thomas Strid, biolog och artspecialist.

Charlotte Lindström är utbildad vid Lunds universitet med limnologi och vattenvård som specialinriktning. Charlotte har huvudsakligen arbetat med ytvatten, både rinnande vatten och våtmarker, bland annat på länsstyrelse och kommun, en stor markägare och WWF. Charlotte är inte helt nyanställd utan har arbetat hos oss sedan sensommaren 2019.

Tomas Carlberg är naturvårdsbiolog, journalist och artspecialist. Tomas har arbetat som chefredaktör, fackredaktör och projektledare på ArtDatabanken samt som reporter och redaktör på Sveriges Natur (Naturskyddsföreningen) och MiljöRapporten. Tomas har varit chefredaktör för tidskriften Fauna och Flora sedan 2002, och både tidskriften och redaktörskapet tar han med sig till Naturcentrum.

Thomas Strid är en naturvårdsprofil med stora kompetenser som projektledare, skribent och artspecialist. Thomas omfattande artkunskaper är välkända och han kan det mesta om fåglar, däggdjur, grod- och kräldjur, kärlväxter, fiskar, svampar samt flera insektsgrupper.

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: