Tidskriften Fauna & Flora

Fauna & Flora är en av Sveriges äldsta tidskrifter med fokus på växter, djur, ekologi och naturvård. Här publiceras angelägna nyheter, aktuella reportage och populärvetenskapliga artiklar, men också internationella notiser, reportage från andra länder, recensioner och porträtt av männi­skor som är verksamma inom de områden som Fauna och Flora bevakar. Artiklarnas spännvidd varierar stort – från intresseväckande, lättsamma artiklar till mer vetenskapliga beskrivningar av ekologiska processer, organismgrupper eller presentationer av nya fynd för landet. Från och med 1 januari 2020 tar Naturcentrum AB över utgivningen och den tidigare redaktionen.

Prenumeration – är det årets julklapp kanske?
Prenumerationspriset för tidskriften Fauna & Flora är 300 kronor inom Sverige och 350 kronor i övriga länder. Fauna & Flora utkommer med fyra nummer per år. Vi hoppas att du vill lära mer och medverka till att utveckla tidskriften genom att bli en ny prenumerant – beställ genom att klicka på länken ”Prenumerera” nedan!

Prenumerera

Det här inlägget postades i Okategoriserade.

Sök

Huvudkontor

Naturcentrum AB
Västanvindsgatan 8,
444 30 Stenungsund

Telefon: 010-220 12 00
E-post: